Момчетата и градът е с оригинално заглавие Dying City“. Авторът

...
  Момчетата и градът е с оригинално заглавие Dying City“. Авторът
Коментари Харесай

Сашо Кадиев все още тъгува за колегите си от „Преди обед“, но…

 

" Момчетата и градът "  е с автентично заглавие „ Dying City “. Авторът Кристофър Шин слага героите в миг на рецесия, предизвикана от загуба, горест и липса на любов. Опитите на Кели да притъпи тази рецесия като остави цялата прочувствената съсипия на предишното зад тила си ненадейно се срутват, когато Питър, брат на починалия ѝ мъж, я изненадва с визитата си. Питър, от своя страна, е заставен да се бори със своето минало и настояще всеки ден, само че се сблъсква с действителността, че към този момент не може да води тази битка самичък.

 

Грег – боец, умрял в Ирак и брачен партньор на Кели, поради който се връщаме в предишното, с което Питър и Кели се борят, в никакъв случай не е получил обичта, която да го избави от гибелта. Но най-трагичната действителност за него идва от това, че той в никакъв случай не е схванал каква любов му е нужна.

" Театърът би трябвало да бъде толкоз жив, че да е още по-истински от живота. Защото в същинския живот постоянно би трябвало да притъпяваме инстинктите си и да се подчиним на известни угризения, с цел да оцелеем в актуалното общество. Това е напълно обикновено. Но най-въздействащият спектакъл изисква да дадем зелена светлина на същинския живот в най-ярката му форма, с всичките му съвършенства и недостатъци ", разяснява Златомир Молдовански.

 

Казва, че харесва артисти, които живеят на сцената с цялостна мощ и независимост, чиято религия в креативния инстинкт е толкоз мощна, че кара публиката в действителност да не помни, че е на спектакъл. Харесвам и пиеси, които безкомпромисно го изискват, обобщава Молдовански.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР